Camerasystemen

Een camera beveiliging systeem wordt ook wel Closed Circuit TeleVision (CCTV) genoemd. Camerasystemen garanderen optimale visuele controle van uw eigendommen. Bewakingscamera’s zijn geschikt voor alle soorten terreinen, parkeerplaatsen en gebouwen, en bieden naar keuze overzichtsbeelden of detailbeelden.

Succesvolle inzet van een camerasysteem vraagt om de nodige kennis van zaken. Met name bij buitentoepassingen moet u rekening houden met diverse factoren, waaronder het weer en andere verlichting. Iedere toepassing vraagt een andere oplossing en een daarbij passende camera.

Vitcam levert camera’s voor binnen en buiten, eventueel in RVS behuizing of voor een explosieveilige omgeving, afhankelijk van de toepassing. Hoe en waar de camera’s geplaatst worden, hangt af van de situatie ter plaatse en welke beelden (locaties) u wilt zien.

Vitcam levert o.a. camera’s en camerasystemen van Tiandy, Hikvision, Axis of Amiko. Voor iedere toepassing en ieder budget kan Vitcam u adviseren. Installatie van de camerasystemen is ook bij Vitcam geen probleem.

Zoekt u een nieuw camerasysteem of ter vervanging of ter uitbreiding? Vitcam kan u daarbij helpen en adviseren. U kunt ons bellen op 06-37739887 of u kunt een bericht achterlaten via het contactformulier en wij bellen u terug.